Top 10 MindFulness boeken

173

Hoe houden we het hoofd koel in deze tijd? Telkens weer een versoepeling en dan weer een kleine afstraffing zodat de versoepelingen weer worden aangescherpt. We gaan soms 1 meter vooruit en 1,5 meter achteruit en dat vergt veel aanpassingen in ons leven.

Hoe flexibel kun je zijn in een tijd waarin niets te controleren valt en je eigenlijk alleen kunt zeggen,

het is zoals het is

Dit is een veelgehoorde quote uit de MindFulness en juist deze manier van leven, het leven in het nu staat bij veel mensen hoog op de prioriteitenlijst. Plannen maken heeft nog geen zin en kost alleen veel energie wanneer die plannen dan weer gewijzigd moeten worden of zelfs geannuleerd moeten worden. Aanpassen telkens weer  is het enige wat ons rest en daar kunnen MindFulness boeken je bij helpen.

Net zoals zoveel andere dingen die je kunnen helpen is MindFulness zeker niet het enige maar is wel iets wat je dagelijks in je leven kunt toepassen en waaneer je er beter in gaat worden zodat het een nieuw patroon gaat worden dan krijg je meer rust in je hoofd.

Top 10 MindFulness boeken

Hieronder staan een aantal MindFulness boeken waar je wellicht iets aan kunt hebben. In een tijd dat je toch veel binnen moet zitten en de mogelijkheid minder is om bij elkaar op bezoek te gaan dan kun je beter gaan lezen, toch? Klik op de link of de foto en kijk eens of er een boek bijzit wat je aanspreekt. Top 10 MindFulness boeken

Top 10 MindFulness boeken

 

Vorig artikelDankbaarheidsdagboek
Volgend artikelAfkicken van een drugsverslaving en clean blijven tijdens de coronacrisis: 3 tips van deskundigen!
De redactie van Stressplein bestaat uit een groot aantal specialisten uit het werkveld. Hieronder vallen stresscoaches, mindfulness coaches, maar ook ervaringsdeskundigen.