fbpx
Home Veel gekochte producten Online trainingen Online cursus, MindFulness voor het dagelijkse leven

Online cursus, MindFulness voor het dagelijkse leven

Stressplein werkt ook al lang samen met Rolf die een MindFulness cursus heeft ontwikkeld om praktische tips te geven voor de dagelijkse praktijk.

“IN EEN PAAR MINUTEN PER DAG VAN CHAOTISCH EN GESTRESST NAAR RUSTIG EN GELUKKIG”

ONTDEK HOE JE IN SLECHTS EEN PAAR MINUTEN PER DAG, JE GEDACHTEN LEERT BESCHOUWEN ALS JE BESTE VRIEND, IN PLAATS VAN JE GROOTSTE VIJAND.

Stress en burn-out is  een steeds grotere zorg in onze huidige maatschappij. MindFulness kan je hierbij helpen. MindFulness is niet moeilijk maar je mag er wel wat tijd aan besteden door in dit geval online een cursus te gaan volgen. Het is een training van 8 weken om je in een bewuster leven te brengen.

Rolf biedt een uitstekende online cursussen aan tegen betaalbare prijzen. Inmiddels zijn er meer dan 2.000 cursisten die een cursus bij ze hebben gevolgd. Met deze online MindFulness training laat je automatisch spanning en stress los. Snel, praktisch en eenvoudig. Voel je weer ontspannen en positief!

Categorie:

Beschrijving

MINDFULNESS VOOR HET DAGELIJKSE LEVEN is een 8-weekse Mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video’s en dagelijkse emails. De cursus is een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met Mindfulness en meer rust willen ervaren en minder stress.

Veel gestelde vragen