fbpx

E-book:

Hoe weet je of je burn-out bent? Lees er alles over en ontdek het zelf

Al meer dan 3950 x gedownload!

Weet je dat stressklachten op lange termijn kunnen overgaan in een burn-out? Op tijd je burn-outklachten herkennen en er iets mee doen is dus essentieel om erger te voorkomen. In deze praktische burn-outgids lees je onder andere: Het verschil tussen stress, overspannenheid en burn-out; De persoonskenmerken van iemand met een burn-out; Tips om stress- en burn-outvrij te blijven; Ervaringen van mensen met een burn-out; De BoFit Balans Test; Wat doe je als je burn-out denkt te zijn.

BoFit E-Book-Hoe weet je-Stressplein
34 tips om een burnout te voorkomen-BoFit-Stressplein

E-book:

34 tips voor ondernemers om burn-out te voorkomen

Kun je een burn-out en stressklachten voorkomen? Zelfs als drukke ondernemer? Ja, natuurlijk! In 34 tips voor ondernemers om burn-out te voorkomen’ delen wij nuttige tips die je zelf gemakkelijk in de praktijk kunt toepassen. Zo leer je om zonder stress te ondernemen, een gezonde privé-werkbalans te houden en je weer vrij en vol energie te voelen.

Nieuwsbrief:

De Burn-out Update*

Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van. * Lezers geven de Burn-out Update gemiddeld een 8!

Nieuwsbrief-burnout update-BoFit-Stressplein

Nieuwsbrief:

voor opdrachtgevers

6 x per jaar het belangrijkste burn-out nieuws in uw mailbox!

Wilt u graag een gezond bedrijf met een minimum aan verzuim? Wij selecteren 6 x per jaar het belangrijkste nieuws voor u. Ontvang waardevolle informatie en het laatste nieuws over stress en burn-out. Blijf op de hoogte van blogs specifiek gericht op opdrachtgevers, HR en beslissers. Lees tips om verzuim te voorkomen. Beluister de nieuwste podcasts en lees ervaringen van werknemers die van een burn-out zijn hersteld.

Nieuwsbrief-opdrachtgevers-Bofit-Stressplein

Veel gestelde vragen over burn-out