fbpx

Onze experts

Stressplein werkt samen met een divers team van experts uit het werkveld. Het team bestaat onder andere uit ervaringsdeskundigen, coaches en schrijvers.

Angela is een gecertificeerde fulltime Professional MindFulness- en Compassietrainer. Als categorie 1 trainer is ze ook kindertrainer( AMT) en auteur van haar MindFulness dag- en doeboek met de titel MindFulKompas
Judith Willems werkt ruim 15 jaar als coach in haar praktijk Meet Me Coaching en is gespecialiseerd in burn-out klachten. Naast burn-out coacht Judith ook in persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvragen. Ze coacht op basis van ACT en ziet ACT als een prachtige handleiding voor een bewust en waardevol leven. Haar coachtraject van 8 sessies wordt ondersteund met een werkboek en de ACT-Guide-app. Deze aanpak werkt zo positief, dat cliënten vanuit het hele land naar haar praktijk komen. Ook het bedrijfsleven schakelt Judith in voor o.a. werknemers met burn-out klachten en zo mag ze heel diverse organisaties tot haar klantenkring rekenen. Naast coaching wordt ze ingezet voor het geven van trainingen, waaronder ACT op de werkvloer. Meer informatie daarover vind je op Meet Me Coaching trainingen
Als millennial spreekt Eva Wennekes uit eigen ervaring als het gaat om worstelingen met prestatiedrang en perfectionisme. Om haar heen ziet Eva dat ze niet de enige is met dit soort worstelingen en ziet ze steeds meer millennials de grip op hun eigen leven verliezen. Eva heeft als missie om millennials te helpen weer achter het stuur van hun eigen leven te staan. Ze is haar eigen bedrijf gestart waarin het vergroten van mentale veerkracht centraal staat. Veerkracht draait volgens haar om het ontdekken en benutten van je krachten en verantwoordelijkheid nemen voor hetgeen waar je zelf invloed op hebt. Ze heeft een online interactief werkboek ontwikkeld “Veerkracht zonder te zweven” en ze biedt laagdrempelige online coaching aan. Wil je meer informatie? Klik dan hier: Interactief werkboek - Achieve Happiness
Nicole Bouwer werkt o.a. als life coach en loopbaancoach. Haar bedrijf heet Be Gr8, waarmee ze wil zeggen: wees de beste versie van jezelf. Naast coach werkt ze ook als strategisch communicatieadviseur (en als teamcoach) voor grote organisaties. Ze weet dus als geen ander hoe het is om een verantwoordelijke en (stress)volle baan te hebben. Zelf kan ze daar inmiddels heel goed mee omgaan, maar dat heeft ze wel moeten leren. Dus ze is niet alleen coach, maar ook ervaringsdeskundige. Ze weet als geen ander hoe lastig het is om balans te vinden tussen werk en privé, grenzen te stellen en ‘nee’ te zeggen. Als coach, zegt ze, is ze slechts een klein radertje in het geheel. Ze is er om jou te begeleiden op jouw persoonlijke reis. Jij bepaalt. Jij gaat aan het werk met jezelf. Samen kijken jullie naar wat jou beweegt, wat je tegenhoudt en wat je wilt veranderen. Ga voor meer info naar: www.begr8coaching.com Tip: Vraag op haar website de gratis tips aan voor meer rust in je hoofd!
Suzan helpt organisaties om beter te worden in stress. Ze wordt gezien als een van de meest toonaangevende stressexperts. Ze schreef het succesvolle boek ‘Hollend voor je stress uit’ en is mede auteur van ‘Gek op Stress maar niet altijd’. Ze introduceerde de week vóór de stress en het allereerste STRESSTIVAL van Nederland.
Carolien is expert in herstel van burn-out. Sinds 2006 is zij directeur van CSR Centrum, een landelijke organisatie voor stress- en burnout coaching. Zij is co-auteur van het boek ‘Gek op Stress - maar niet altijd’. Zij levert regelmatig bijdragen in de landelijke media en is een veelgevraagd spreekster.
Nanda Noorlander begeleidt mensen die last hebben van stress tot burn-out zodat ze meer rust hebben in leven, zij beter functioneren en meer kunnen genieten. N-balans.
Eddie van Sliedregt (1963) studeerde agogiek, management en integratieve coaching & counseling. Daarnaast behaalde hij certificaten in gezondheidspsychologie en Nederlands Recht. Hij is freelance docent stressmanagement,. In 2014 verscheen Succes met je stress, voorkom een burn-out.
Anita Roelands is arbeid- en organisatiepsycholoog en begeleidt met haar bedrijf Roelands Coaching managers en professionals die veeleisende banen hebben en die zich overbelast voelen en vinden dat het zo niet langer kan. Zij is schrijfster van het succesvolle werkboek Nooit meer burn-out! – in drie stappen leren genieten van werk en leven.
Natasja Kuipers is burn-out- en communicatie-expert bij BoFit. BoFit is in 2000 opgericht en was hiermee de eerste organisatie in Nederland die zich volledig op burn-out en stress richtte. De succesvolle BoFit-methode wordt vooral ingezet door werkgevers, bedrijfsverzekeringen en UWV. Met de combinatie bewegen en coaching in de natuur herstel je op een natuurlijke én duurzame manier. www.bofit.nl
Els Burgler begeleidt mensen die stress willen verminderen, op zoek zijn naar een betere balans tussen werk en privé of willen herstellen van een burn-out. Wanneer burn-out een uitnodiging is tot het maken van keuzes in werk maakt ze gebruik van het Career Story Interview om snel een kernachtig en persoonlijk antwoord te vinden op een loopbaanvraag. Op haar website kun je het gratis e-book aanvragen : Burn-out…en nu?
Henny Lemstra begeleidt mensen die door verlies (van bijv. werk of gezondheid), stress of burn-out de grip op hun leven - tijdelijk - zijn kwijtgeraakt, en de regie weer terug willen. Dit doet zij door middel van individuele coaching, workshops en thema-wandelingen waarin zij coaching, natuur en mindfulness combineert.
Femmy ten Cate is journalist (was o.a. 20 jaar hoofdredacteur van het grootste tuintijdschrift van Nederland, Groei & Bloei). Na een burn-out schreef zij het aantrekkelijk geïllustreerde en inspirerende boek RESET JEZELF. Het is verkrijgbaar bij de boekhandel, of ga voor meer informatie erover en thuisbezorging ervan (voor E 19.95) naar www.maakjeeigenhappyboek.nl.
In 2004 begon Joanke met haar praktijk De Essentie coaching & stressconsultancy. Ze is een echte stressexpert en begeleidt mensen (particulier en zakelijk) met stressgerelateerde klachten. Daarnaast is ze slaapcoach. In haar werk maakt ze o.a. gebruik van NLP, ACT, RET en Systemisch Werk (familieopstellingen).
Nancy staat al vanaf 2008 voor de klas in het basisonderwijs en met name in de groepen 1 en 2. Nancy is ervan overtuigd dat kinderen 'goed in hun vel' moeten zitten om goed te kunnen leren.
Marta van Sitteren begeleidt ondernemers en professionals die last hebben van stress en chronisch tijdgebrek middels trainingen, workshops en individuele coaching. Vraag op haar site haar gratis e-book aan met 5 strategieën voor meer rust in je hoofd.