Voor als het je allemaal even te veel wordt…

5394

In het dagelijkse leven krijgen wij allemaal te maken met stressvolle situaties. Ingrijpende veranderingen of aanhoudende druk op het werk of in de privé-situatie kunnen veel energie vergen.

Soms is de aanleiding duidelijk, maar het kan ook voorkomen dat het gevoel uit het niets lijkt te komen. Iedereen heeft wel eens het gevoel dat het allemaal even teveel wordt. Deze stress en onrustigheid kunnen daardoor een impact hebben op je omgeving en jezelf.

Veel sporten, de buitenlucht en voldoende afleiding kunnen dit gevoel wegnemen.

Een natuurlijk supplement zoals Saffratonine op basis van saffraan met de werkstoffen safranal en crocine kan bij somberheid ook helpen met het creëren van een positieve stemming. Daarnaast helpt de vitamine B12 in Saffratonine met de futloosheid verminderen. Hierdoor krijg je meer pit en plezier om zo te genieten van elke dag.

Over Saffraan

Saffraan is in het westen voornamelijk bekend als toepassing in de keuken. Het kruid is uiterst kostbaar en het plukken van de bloemen gebeurt nog altijd handmatig. In verschillende culturen worden er gezondheidsinvloeden aan het kruid toebedeeld. Het wordt bijvoorbeeld al eeuwenlang gebruikt voor het geheugen en voor een positieve stemming. Over de invloed op de gemoedstoestand laten meer dan 200 recente wetenschappelijke studies zien dat de werkstoffen van saffraan (crocine en safranal) een positieve stemming ondersteunen. Deze werkstoffen helpen bij het creëren van een positieve gemoedstoestand en het tegengaan van angst en neerslachtigheid.

Voor wie is Saffratonine

Ben je de laatste tijd afwezig?

Soms kan je niet precies plaatsen waar dit gevoel vandaan komt. Iedereen zit wel eens in een persoonlijke dip. Op momenten als deze en wanneer je wel een mentale opfrissing kunt gebruiken kan het natuurlijke supplement Saffratonine daarbij helpen zodat je weer energie krijgt om te genieten van de leuke dingen in het leven.

Last van professionele vermoeidheid?

Professionele vermoeidheid is vermoeidheid veroorzaakt door een te hoge werkdruk, stress situaties of een mentale belasting. Dit is zowel lichamelijke als geestelijke vermoeidheid. In de huidige maatschappij kan iedereen hier mee te maken krijgen. Geregeld verschijnen er dan ook nieuwsberichten en onderzoeken die te maken hebben met overwerken en andere vormen van professionele vermoeidheid. De vitamines B2, B3 en B6 in Saffratonine dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid.

Onhaalbare deadlines?

Onhaalbare deadlines op het werk kunnen zorgen voor een opgebrand gevoel. Deze stress en onrustigheid kunnen daardoor een impact hebben op je privé leven. Een kort lontje heeft direct invloed op je omgeving en jezelf. Het saffraan extract in Saffratonine draagt bij aan de innerlijke rust en een positieve stemming.

Emotionele druk?

Emotionele druk kan worden veroorzaakt door grote veranderingen in het leven. Dit kan ervoor zorgen dat je het plezier verliest en je stemming eronder lijdt. Het saffraan extract helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en kan helpen een positieve stemming te behouden tijdens deze beladen periode. 2 tabletten van Saffratonine per dag kunnen hulp bieden bij deze serieuzere klachten. Neem bij langdurige emotionele druk altijd contact op met een arts.

Somber en zie je het even niet meer zitten?

Als je het even niet meer ziet zitten door een ingrijpende gebeurtenis zoals een echtscheiding kunnen de werkstoffen crocine en safranal in Saffratonine helpen bij het gevoel van neerslachtigheid. Daarnaast helpt vitamine B12 met de futloosheid verminderen.

Over Saffratonine

Saffratonine wordt ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsstandaard (farmaceutische standaarden GMP en ISO gecertificeerd) en de laatste wetenschappelijke inzichten. De gepatenteerde formule bevat een gestandaardiseerde hoeveelheid van de werkstoffen safranal en crocine.

Dit extract helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve instelling te behouden. Het is een geestelijke opfrissing voor een goede gemoedstoestand. Daarnaast ondersteunt dit extract de innerlijke rust bij emotionele druk bijvoorbeeld bij grote veranderingen in het leven.

Verder dragen de vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 uit het vitamine B complex bij tot het behoud van een goede werking van het zenuwstelsel en helpen zij een gezonde psychologische functie in stand te houden.

De vitamines B2, B3 en B6 dragen bovendien bij aan de vermindering van vermoeidheid.

Het natuurlijke supplement Saffratonine kan helpen om weer te genieten als het allemaal even teveel wordt.

Gebruik: 1 à 2 capsules per dag in nemen, in de ochtend bij de maaltijd.

Saffratonine bevat geen allergenen, gluten, GGO of zware metalen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

front-saffratonine-60Lees de bijsluiter

Saffratonine is in een verpakking van 30, 60 of 120 capsules verkrijgbaar bij de apotheek, drogist en natuurwinkel.

Het is onder andere te koop bij G&W Gezondheidswinkels en D.A. drogisten.

Vorig artikelLummeltijd!
Volgend artikel9 tips voor het gesprek met je leidinggevende bij een burn-out
De redactie van Stressplein bestaat uit een groot aantal specialisten uit het werkveld. Hieronder vallen stresscoaches, mindfulness coaches, maar ook ervaringsdeskundigen.