fbpx
Home Veel gekochte producten Gezondheid Nutrifoodz® Magnesium Complex

Nutrifoodz® Magnesium Complex

Gunstig voor geestelijk evenwicht – Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie. Dat houdt ook in dat het goed is voor de leerprestatie, het concentratievermogen en de gemoedstoestand.

Categorie:

Beschrijving

NUTRIFOODZ MAGNESIUM COMPLEX®

  • Zeg vaarwel tegen vermoeidheid – Voel je weer en voel vol energie en fit!
  • Optimale werking – De unieke combinatie van Magnesium Bisglycinaat en Magnesium Citraat, aangevuld met Calcium en Vitamine B6 zorgt ervoor dat de magnesium rechtstreeks naar je bloedbaan en zenuwstelsel brengt.
  • Unieke formule – Calcium is een belangrijk mineraal voor gezonde, sterke botten en tanden, ondersteuning van zenuw- en spierfuncties. Magnesium helpt dan ook bij calciumopname! Bovendien zorgt het voor een gezond hart-, spier-, zenuw- en bloedsomloopfunctie. Sterke spieren, botten, tanden. B6 is dan weer gunstig voor het immuunsysteem.
  • Gunstig voor geestelijk evenwicht – Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie. Dat houdt ook in dat het goed is voor de leerprestatie, het concentratievermogen en de gemoedstoestand.
  • Better people for a better planet – Minimale impact op het klimaat: al onze producten zijn vegan en we zijn transparant over de impact en herkomst van onze ingrediënten. Wij nemen actief actie om onze aarde af te koelen, door 1% van onze omzet de doneren aan Justdiggit, een bedrijf dat droog, gedegradeerd land in Afrika weer groen maakt.