fbpx
Home Veel gekochte producten Online trainingen Online cursus, nooit meer zorgen of stress

Online cursus, nooit meer zorgen of stress

Stressplein werkt al jaren samen met Capedium Training & Coaching. Ze bieden uitstekende online cursussen aan tegen betaalbare prijzen.

Categorie:

Beschrijving

Stressplein werkt al jaren samen met Capedium Training & Coaching. Ze bieden uitstekende online cursussen aan tegen betaalbare prijzen. Inmiddels zijn er bijna 10.000 cursisten die een cursus bij ze hebben gevolgd. Met deze e-cursus laat je automatisch spanning en stress los. Snel, praktisch en eenvoudig. Voel je weer ontspannen en positief!

Waarom deze cursus?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat online cursussen minstens zo effectief zijn als ‘gangbare’ cursussen. Bovendien is het vele malen goedkoper en kost het minder tijd. De kwaliteit van deze cursus is aangetoond door de 10.000 eerdere deelnemers en hun positieve reacties.

Wie geeft de cursus?

Frank de Moei. Frank is een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Hij is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In zijn praktijk begeleidt hij zijn cliënten in positief leven, met meer innerlijke rust.

Wat als het niet werkt?

Capedium is er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat ze 15 dagen lang een volledige garantie geven. Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Hoe kan ik beginnen?

Op de website van Newstart kan je meer informatie vinden, je inschrijven en direct beginnen met de cursus. Klik hier om naar de website te gaan.